Knipex

Knipex | Specialister på handverktyg

Knipex är ett tyskt familjeföretag från 1882 som under många generationer har specialiserat sig på att göra tänger och saxar. Nu är de världsledande i branschen. Man har som mission att göra kundernas arbete effektivare, lättare och säkrare. Produkterna utvecklas ständigt och tillverkas i Wuppertal i Tyskland med moderna metoder och material i högsta kvalitet.

Filtrera

208kr
709kr
208
208
709
709

Träslöjd & metallslöjd

(24)

Tång & sax

(23)

Polygrip

(2)

Avbitartång

(9)

Spetstång

(3)

Övriga tänger & saxar

(4)

Kombinationstång

(2)

Hovtång

(2)

Kabelsax

(1)

Kabelskalare & skaltång

(1)

Övriga handverktyg

(1)

Endast snabbleverans

(25)

Sortera

25 Produkter

Du har sett alla 25 produkter

Oumbärliga verktyg

Tängerna från Knipex har hög prestation, lång livslängd och naturlig ergonomi. Produkterna utvecklas och förnyas hela tiden så att diverse funktioner underlättar arbetet och höjer säkerheten. Olika sorters arbetsmoment har sina speciella tänger. De finns i vårt sortiment och du beställer dem lätt online hos oss. Multifunktionstången fungerar såväl som kraftavbitare, kombitång, flacktång och skaltång, så den klarar även finare grip- och skärarbeten.

Investera i en klassiker

Knipex tänger och saxar är perfekta för service, underhåll och reparationer. Korrosionsskydd och hög kvalitet gör att produkterna är pålitliga, både när det gäller arbeten på bilen och i verkstaden. Vi levererar din nya Knipex. Köp billigt på nätet här på bygghemma.se.