Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Knipex

Knipex | Specialister på handverktyg

Knipex är ett tyskt familjeföretag från 1882 som under många generationer har specialiserat sig på att göra tänger och saxar. Nu är de världsledande i branschen. Man har som mission att göra kundernas arbete effektivare, lättare och säkrare. Produkterna utvecklas ständigt och tillverkas i Wuppertal i Tyskland med moderna metoder och material i högsta kvalitet.

Filtrera

209kr
735kr
209
209
735
735

Tång & sax

(23)

Avbitartång

(9)

Polygrip

(2)

Spetstång

(3)

Kombinationstång

(2)

Hovtång

(2)

Övriga tänger & saxar

(4)

Kabelsax

(1)

Kabelskalare & skaltång

(1)

Såg & sågverktyg

(1)

Japansåg

(1)

Övriga handverktyg

(3)

Sortera

28 Produkter

Du har sett alla 28 produkter

Vanliga frågor om

Vad är Knipex mest känt för?
På vilket sätt är Knipex handverktyg lätta att använda?
Var tillverkas Knipex handverktyg?

Oumbärliga verktyg

Tängerna från Knipex har hög prestation, lång livslängd och naturlig ergonomi. Produkterna utvecklas och förnyas hela tiden så att diverse funktioner underlättar arbetet och höjer säkerheten. Olika sorters arbetsmoment har sina speciella tänger. De finns i vårt sortiment och du beställer dem lätt online hos oss. Multifunktionstången fungerar såväl som kraftavbitare, kombitång, flacktång och skaltång, så den klarar även finare grip- och skärarbeten.

Investera i en klassiker

Knipex tänger och saxar är perfekta för service, underhåll och reparationer. Korrosionsskydd och hög kvalitet gör att produkterna är pålitliga, både när det gäller arbeten på bilen och i verkstaden. Vi levererar din nya Knipex. Köp billigt på nätet här på bygghemma.se.