Landy Vent | Tillbehör för bastu

Landy Vent är ett småländskt företag som är experter på skorstenar och skorstensrenovering. Det är ett familjeföretag som har vuxit till att bli störst i Skandinavien inom produktområdet skorstenar, och de har både egen tillverkning och försäljning. Fabriken ligger i Sävsjö.

Småländskt familjeföretag

Landy Vent sätter kunden främst och påstår att de har det småländska kynnet, det vill säga envishet och ärlighet samt ett stort hjärta. De vidareutvecklar, fortbildar sig och satsar på att behålla sin ledarställning inom branschen. De har med småländsk envishet blivit störst i Skandinavien på skorstensrenovering med glidgjutning eller insatsrör.

Skorstenar och tillbehör

Det är inte bara skorstenar de har på programmet, utan Landy Vent har också många tillbehör som sotluckor, kajnät, kakelugnsdetaljer och mycket annat. Bland annat har de en värmesköld, som är ett strålningsskydd för rökrör. Skölden sätts fast på ett rökrör för att skydda exempelvis en närliggande brännbar panel. Du beställer enkelt och billigt här på vår hemsida bygghemma.se.

Filter

Pris
1 229
1 229
1 229
1 229
Kategori
Serie
Leveranstid
Visar 1 av 1 produkter
Sida 1 / 1
Värmesköld Landy Vent 850 mm
landy-logo-ligg_m_tag_72_for_webred.jpg
1 229 kr
1 290 kr
Levereras inom 3-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1