Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Landy Vent | Tillbehör för bastu

Landy Vent är ett småländskt företag som är experter på skorstenar och skorstensrenovering. Det är ett familjeföretag som har vuxit till att bli störst i Skandinavien inom produktområdet skorstenar, och de har både egen tillverkning och försäljning. Fabriken ligger i Sävsjö.

Du har sett alla 1 produkter

Småländskt familjeföretag

Landy Vent sätter kunden främst och påstår att de har det småländska kynnet, det vill säga envishet och ärlighet samt ett stort hjärta. De vidareutvecklar, fortbildar sig och satsar på att behålla sin ledarställning inom branschen. De har med småländsk envishet blivit störst i Skandinavien på skorstensrenovering med glidgjutning eller insatsrör.

Skorstenar och tillbehör

Det är inte bara skorstenar de har på programmet, utan Landy Vent har också många tillbehör som sotluckor, kajnät, kakelugnsdetaljer och mycket annat. Bland annat har de en värmesköld, som är ett strålningsskydd för rökrör. Skölden sätts fast på ett rökrör för att skydda exempelvis en närliggande brännbar panel. Du beställer enkelt och billigt här på vår hemsida bygghemma.se.