Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Laufen

Laufen | Elegant badrumsinredning

Laufen är ett företag som startade sin tillverkningen redan år 1892 och är en av de ledande på marknaden. Idag har Laufen sitt huvudkontor i just Laufen som ligger i Schweiz. Målet för Laufen är att ledande inom teknik, service och design. Hantverkskonst har alltid varit ett ledord men även eftertanke. Deras produkter ska vara eleganta och samtidigt funktionella vilket vi på bygghemma.se kan intyga och vi säljer Laufen till billiga priser online.

Filtrera

959kr
34685kr
959
959
34685
34685

Toalettstol & WC-stol

(5)

Golvstående toalett

(3)

Toalettsits

(1)

Vägghängd toalett

(1)

Badrumstillbehör

(1)

Tvättställ & handfat

(6)

Enkelhandfat

(4)

Fristående handfat

(2)

Badrumsmöbler

(2)

Tvättställsskåp & kommod

(2)

Alessi One

(5)

Kompas

(4)

Palomba Collection

(1)

Pro

(1)

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

Vanliga frågor om

Vad utmärker elegant badrumsinredning från Laufen?
Hur ser tvättställ från Laufen ut?
Är en toalettstol från Laufen lätt att hålla ren?

Funktionell och elegant golvstående toalett

Det finns lite att tänka på när du ska köpa en toalettstol. Givetvis är designen viktig men också detaljer såsom om du vill ha en vägghängd eller en golvstående toalett. De golvstående är praktiska och om du har en sedan tidigare är det lätt att byta ut. En vägghängd underlättar städning och gör också att badrummet ser större ut. Laufen har ett brett utbud och du kan i lugn och ro hitta den rätta online hos oss på Bygghemma.

Hitta rätt enkelhandfat från Laufen

Precis som med toaletter kan det vara svårt att bestämma sig. Givetvis har storleken på badrummet en avgörande roll. Laufen har många eleganta större handfat som är funktionella om ni är fler i hushållet. Det finns också fristående tvättställ som är snyggt designade och funktionella. Det kan vara extra elegant med ett fristående tvättställ. Laufen har också snyggt designade badrumsmöbler som passar perfekt ihop med deras övriga produkter. Hos oss på Bygghemma köper du Laufen billigt online med leverans hem till dig. Smidigare kan det inte bli.