Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

LG

LG | Teknik med elegans

LG Electronics Home Appliance är en av de ledande tillverkarna och en innovatör inom vitvarubranschen som också är tillverkare av prisbelönta TV-apparater. Deras ambition är att erbjuda hälsosammare och grönare produkter med en perfekt balans mellan smart teknik och trendsättande design. LG:s tekniker skapar nya trender vilket etablerar LG som ett ledande företag på marknaden. Varumärket har ett välförtjänt rykte om att hjälpa människor att berika sina liv. LG står just för ”Life’s Good” och det är precis det dom vill att du ska få – ett gott liv med produkter som underlättar och ger lyx åt vardagen.

Filtrera

1107kr
31990kr
1107
1107
31990
31990

TV & bild

(26)

TV

(26)

Ljud & HiFi

(15)

Soundbar

(14)

Hemmabio

(1)

Kyl & frys

(12)

Kyl & frys side by side

(12)

Torktumlare

(1)

Kondenstumlare

(1)

Tvättstugeinredning

(1)

Frysskåp

(1)

Fristående frys

(1)

Kylskåp

(1)

Fristående kylskåp

(1)

Endast snabbleverans

(56)

Sortera

56 Produkter

Du har sett 36 av 56 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vilken storlek på TV från LG ska jag köpa?
Vilken kapacitet på LG torktumlare ska jag välja?
Vilken energiklass har kylskåp från LG?

LG vitvaror

LG:s vitvaror är designade för att passa människor världen över och deras sortiment omfattar bland annat kylskåp, frysar, tvättmaskiner och torktumlare. Vitvarorna är lika sofistikerade i funktionaliteten som i designen och kommer med många smarta funktioner. LG har ett fint miljötänk och lägger stor vikt i att skapa produkter och funktioner som är energi- och vattenbesparande. Men också som sparar på dina kläder. När du tar hand om dina kläder genom att tvätta och torka dom på ett skonsamt sätt, är även det bra för miljön. LG:s tvättmaskiner har många smarta funktioner som ger en skonsam tvätt åt dina plagg. Även deras kylar och frysar är designade att behålla råvarors kvalitet längre.

LG TV

Är du redo för framtidens TV? LG:s TV-apparater bjuder på upplevelser du inte kunnat föreställa dig. Ta en titt bland LG:s utbud av TV-apparater. Vi på Bygghemma är stolta återförsäljare av LG och har du någon fråga eller något du undrar över är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!