Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Marcy | Prisvärda gymtillbehör

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Varumärket Marcy är en del av sportkoncernen IMPEX, en av världens största aktörer inom branschen för träningsredskap. Produkterna från Marcy är speciellt framtagna för enkel, rolig och resultatgivande hemmaträning. Fokus ligger på att erbjuda kvalitetssäkrade redskap som är användarvänliga, funktionella och som faktiskt ger riktiga resultat.

Effektivisera din träning med gymtillbehör från Marcy

Här på Bygghemma hittar du praktiska gymtillbehör från Marcy som gör det enkelt att uppnå de resultat du vill med din träning. Allra bäst är att satsa på produkter med flexibla användningsområden, eftersom det möjliggör ett funktionellt hemmagym utan krav på vare sig mycket yta eller många redskap. För bäst resultat rekommenderar vi en varierad träning med inslag av både styrka, kondition, smidighet och koordination. Och glöm inte ergonomin. Träning ska aldrig göra ont. Därför är det viktigt med bra redskap som är utformade för att ge skonsam träning utan risk för felbelastningar. Unna dig högkvalitativa träningsredskap från Marcy - alltid till billiga priser online här på Bygghemma.