Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Melitta | Maskiner för riktigt gott kaffe

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Hur länge har Melitta gjort kaffefilter?
Är espressomaskinen från Melitta lyxig?
Finns det olika sorters kaffemaskiner från Melitta?

Melitta startade för över 100 år sedan med att tillverka världens första kaffefilter. Sedan dess har företaget utvecklats till en av världens största och mest erkända experter inom allt som rör kaffe, kaffetillverkning och beredning av kaffe. Melitta brinner för att kombinera traditionella kunskaper med innovativa produktlösningar, för att designa och utveckla marknadens bästa redskap och maskiner för riktigt gott kaffe.

Kaffemaskiner från Melitta

Melitta tillverkar olika modeller av kaffebryggare och kaffekokare av kompromisslös kvalitet, noggrant framtagna för att göra ordentligt välsmakande, fylligt och utsökt kaffe. I vårt sortiment erbjuder vi ett urval av Melittas smidiga och prisvärda kaffemaskiner, så att du ska kunna njuta av en riktigt god kopp nybryggt kaffe precis när du vill. Botanisera bland vårt utbud och unna dig en kaffebryggare, kaffepress eller varför inte en lyxig espressomaskin från kvalitetsmärket Melitta. Här på Bygghemma handlar du alltid produkter från Melitta billigt och bekvämt online.