Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Muc-Off | Träningstillbehör du inte kan vara utan

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Muc-Off är ett företag som startades 1991 i Dorset i södra England när en cykelkonstruktör uppfann ett rosa rengöringsmedel för cyklar. De utvecklar ständigt nya produkter.

Med fokus på aktiviteter

Muc-Off har ett stort intresse för aktiviteter av alla de slag, exempelvis cyklar, motorcyklar, träning och träningsredskap. Grundaren hade tröttnat på att det var så svårt att rengöra sin cykel, och därför uppfann han ett eget medel. Det blev direkt en storsäljare, och med tiden har man utvecklat sitt sortiment. Vi säljer deras rengöringsmedel online.

Rostskyddande rengöring

Spinningcyklar på ett gym rengörs med ett desinficerande sanitetsspray på ytorna, så att cykeln alltid är fräsch att använda. När man svettas mycket blir det också salt beläggning på cyklar och redskap, som gör att de lätt korroderar, dvs. rostar. Muc-Off har därför också tagit fram ett rengöringsmedel som både stoppar och förebygger rost på redskapen. Beställ deras produkter billigt här hos oss på bygghemma.se.