Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Nordiska Fönster

Nordiska Fönster | Energisparande fönster

Nordiska Fönster är ett varumärke som förknippas med design och hög kvalitet. Dessa fönster erbjuder dig en snygg och framför allt modern design samtidigt som att de klarar av det nordiska klimatet. I sortimentet hittar du många olika fönstermodeller att välja mellan. Nordiska Fönster erbjuder dig hög kvalitet till ett lågt pris, samtidigt som du kan välja mellan olika material på fönster, bland annat underhållsfri PVC, trä och aluminium. Alla PVC-fönster från Nordiska Fönster är SP-testade och P-märkta. Detta betyder alltså att de fönster du köper från Nordiska fönster inte kommer att gulna i färg. Du har 30 års färggaranti.

Galleri

Filtrera

5887kr
9170kr
298
5887
9170
246222

Visa endast kampanjartiklar

(8)

Ytterdörrar

(8)

Enkelytterdörr

(7)

Sidoljus

(1)

3-glasfönster & isolerglasfönster

(5)

Fasta fönster

(3)

Fasta fönster aluminiumklätt trä

(2)

Fasta träfönster

(1)

Öppningsbara fönster

(3)

Altandörr & balkongdörr

(6)

Fönsterdörr & glasdörr altan

(6)

Träfönster

(2)

Aluminiumbeklädda träfönster

(4)

Vridfönster

(3)

Vridfönster aluminiumklätt trä

(2)

Vridfönster trä

(1)

Tempo

(8)

Endast snabbleverans

(8)

Sortera

8 Produkter

Du har sett alla 8 produkter

Vanliga frågor om

Sparar jag energi med Nordiska Fönster?
Är Nordiska fönster hållbara och underhållsfria?
Vilka olika modeller finns det av Nordiska fönster?

Fönsterbyte

Nordiska fönster drar ned energikostnaderna för ditt hem, de har valt att leverera produkter som håller över tiden och sätter kvalitet i fokus, dessutom ligger personlig service i fokus. När du väljer Nordiska fönster kan du känna dig säker på att dina nya fönster kommer att hålla under många år och alltid se lika fina ut. Då de är anpassade för det nordiska klimatet medför dessa fönster att du håller värmen i ditt hus under de kalla vintermånaderna. Du kommer garanterat att uppleva att estetiken för ditt hem höjs efter fönsterbytet. Samtidigt stiger värdet på huset när du väljer att investera i nya fönster. Nordiska fönster har levererat högkvalitativa fönster i snart tio år.

Kvalitet

Att ha kvalitet i åtanke är viktigt när man renoverar sitt hem, annars blir detta snabbt en dyr affär och du bör alltid se till att du tar ett genomtänkt beslut. Byt fönster i sommar och ha låga driftkostnader nästa vinter. Med snart 10 års erfarenhet av högkvalitativa fönster kan du känna dig trygg när du vänder dig till Nordiska Fönster.