Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Nordpool | Exklusiva spabad

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Nordpool designar och tillverkar spabad speciellt anpassade för vårt tuffa nordiska klimat. Företaget anser att välgörande utomhusbad ska vara tillgängligt för alla, utan att kosta en mindre förmögenhet. Just därför brinner Nordpool extra mycket för att ta fram och erbjuda exklusiva utomhusbadkar till riktigt bra priser. Här på Bygghemma har vi samlat några av Nordpools mest populära spabad, så att du enkelt ska kunna hitta ett som passar just dig.

Spabad från Nordpool är tåliga, bekväma och av bra kvalitet

Varumärket Nordpool är grundat i Norden, av riktiga nordbor. Nordbor som vet att det skandinaviska klimatet ställer höga krav på material, konstruktion och kvalitet när det gäller spabad för utomhusbruk. Nordpools spabad är framtagna med fokus på rejäl isolering, pumplösningar för minsta möjliga energiförbrukning och ytskikt som tål både väder, vind, fukt och kyla.

Håll ditt spabad fräscht med bra underhåll

Ett spabad i trädgården är en mysig oas som man gärna vill kunna njuta av under många år. Genom att rengöra det efter varje bad, tillsätta aktivt syre med jämna mellanrum samt kontrollera och byta pump och filter ibland, håller sig karet fräscht länge. Unna dig lite trädgårdslyx du med och investera i ett härligt spabad från Nordpool. Du beställer det billigt och bekvämt online här på Bygghemma!