Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Organowood

Organowood är företaget som bland annat tillverkar ytbehandlingar av hög kvalitet som ska hålla. Organowood är privatägt och utifrån sin kärnteknologi där kiselbaserade ämnen binds till fibrerna i träet via organisk katalys utvecklar de sina produkter. Teknologin ger produkter som ger behandlat material både flamskydd och rötskydd. Så Organowood är en helhetslösning som underlättar ditt jobb mot röta. Det ska helt enkelt vara lätt att vårda sina exempelvis träaltaner och uteplatser.

När du behöver träolja som skyddar

Organowood har tagit fram tre produkter som hjälper dig till ett komplett träskyddssystem. Du kan använda Organowoods produkter till såväl modifierat virke som traditionella impregnerade virken och andra trämaterial som ceder och lärk. Träet får den där hårdare och lenare ytan som gör det behagligt att gå på. Det blir också billigare och du får ett bättre resultat. Kombinerat med sista steget så får du ett snyggt och hållbart resultat.

Trallolja som hjälper dig från Organowood

Flam- och rötskydd läggs som grund för att skydda träet. Den ger även en blekande effekt och gör träet mindre flammigt. Steg två är att använda smuts- och vattenskydd som slutbehandling vilket minskar risken för tillväxten på ytan. De två lagren gör det mycket lätt att underhålla och göra rent med Organowood rengöringsmedel. Dessutom är de skonsamma för miljön och har Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval. Minskat underhåll ger dig tid över till annat. Du köper Organowood billigt online på bygghemma.se det levereras bekvämt nog hem till dig. Det ska vara lätt och smidigt att handla på bygghemma.se.

Filter

Pris
259
259
1 109
1 109
Kategori
Leveranstid
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
02. Smuts & Vattenskydd Organowood
organowood.jpg
fr. 259 kr
270 kr
Levereras inom 3-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Levereras inom 3-5 vardagar
Gå till produkt
01. Flam & Rötskydd Organowood
organowood.jpg
fr. 259 kr
275 kr
Levereras inom 3-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Sida 1 / 1