Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Osram

Osram | Ljuskällor & tillbehör av hög kvalitet

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Osram har sedan starten för över 100 år sedan varit en pionjär inom branschen för eltillbehör. Med en stark vision om att förbättra livskvaliteten för människor världen över, har Osram bidragit med såväl den allra första elektriska hushållsbelysningen som introduceringen av halv- och helljus för motordrivna fordon. Än idag representerar Osram teknisk innovation, kompromisslös kvalitet och expertis utöver det vanliga.

Osram erbjuder kvalitetssäkrade tillbehör för inomhusbelysning

Produkter som rör elektricitet måste vara framtagna med säkerhet, kvalitet och funktion i fokus. Så även när det gäller enklare tillbehör för inomhusbelysning. Undermåliga elinstallationer och bristfälliga produkter medför stora risker som kan ge riktigt tråkiga konsekvenser. Osrams kvalitetscertifierade produkter garanterar trygg, säker och effektiv belysning på alla sätt. Tänk på att alltid ta hjälp av behörig elektriker vid mer avancerade elinstallationer. Det är viktigt för såväl din säkerhet, som för att din hemförsäkring ska gälla om något händer. Satsa på riktigt bra eltillbehör från Osram - du hittar dem billigt online här på Bygghemma!