Parador

Parador | Stort urval av golv

Golv från Parador, här kan du välja från ett mycket brett sortiment där du utan tvekan kommer kunna hitta din favorit. Parador för allt du kan önska dig i fråga om golv. Om du önskar vinyl, om du önskar parkett, om du önskar massivt trä, om du önskar laminat, Parador har det.

Filtrera

59kr
1099kr
59
59
1099
1099

Plastgolv

(51)

Vinylgolv

(50)

Tillbehör plastgolv

(1)

Trägolv

(25)

Parkettgolv

(24)

Skeppsgolv

(1)

Trä & virke

(6)

Golvtillbehör

(1)

Grålumspapp & golvpapp

(1)

Innerpanel

(5)

Väggpanel & panelskiva

(5)

Inomhuspanel

(5)

Tillbehör väggbeklädnad

(3)

Socklar & lister

(1)

Golvlister & golvsockel

(1)

Accessories

(1)

Basic 11-5

(24)

Basic 30

(18)

Basic 4.3

(18)

Basic 5.3

(9)

Clickboard

(2)

Modular ONE

(5)

Novara

(4)

Rapido Click

(2)

Skirtings

(1)

Sortera

85 Produkter

Vanliga frågor om

Vilka produkter kan jag köpa från Parador?
Har Parador någon miljöcertifiering?
Vad innebär det att ett golv är laminat?
Du har sett 36 av 85 produkter
1 av 3

Golv för alla smaker och plånböcker

Parador har i många år tillverkat golv för angelägna kunder med god smak. Vi på Bygghemma.se kan erbjuda ett mycket bra urval av dessa golv. Ett laminatgolv är tillverkat enligt principen lager på lager. Underst finns ett balansskikt, följt av kärna, ofta tillverkat av fiberboard. Därefter kommer ett mönsterskikt av fotografiskt papper, och överst ett slitskikt. Snyggt, och praktiskt. Ett vinylgolv tillverkas av glasfiber som sedan beläggs med PVC och mjukgörare, yttryckskikt i olika mönster, samt slitagelager. Massiva golv tillverkas av olika träslag som behandlas för att tåla fukt och slitage. Vanliga träslag som används är ek, lönn, valnöt eller bok. Ibland färgas golven in.

Kvalitet till rimliga priser

När du väljer att köpa ett golv från Parador kan du känna dig säker på att ha fått ett kvalitetsgolv till ett bra pris. Naturligtvis tillhandahåller vi på Bygghemma även de tillbehör du behöver i de fall du väljer att själv lägga golvet, såsom clips, undergolv och lister. Med ett golv från Parador kan du också vara säker på att förutom funktion få ett golv som förhöjer utseende och värde på din fastighet, och håller i många år.