Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

ProForm | Hemmagym av högsta kvalitet

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Proform tillverkar sina motionsredskap efter devisen “vi lever inte för att träna – vi tränar för att leva”. På samma sätt menar man att träningen ska kretsa kring livet, och inte tvärtom. Ett sätt att göra verklighet av detta motto på ett bokstavligt plan är att göra träningen lättåtkomlig genom att införskaffa de motionsredskap du behöver. Proform har alltifrån löpband till crosstrainers, motionscyklar och roddmaskiner.

Spara tid – och njut mer av livet

Träning är en tidsslukare, inte minst om du utövar det på gymmet. Restid dit och hem, trängsel och väntan på maskiner gör att dina hälsosamma vanor tar längre tid än vad de behöver göra. Med motionsredskap från Proform i ditt hem kan du effektivisera din träning så att du får mer tid över till dyrbara ögonblick tillsammans med familj och vänner.

En väl värd investering

Köp dina träningsmaskiner från Proform till ett bra pris online hos oss på Bygghemma och frigör tid till det du tycker om.