Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Ropes | Högkvalitativ träningsutrustning

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Namnet R.O.P.E.S är en förkortning av Rapid Optimal Physical Exercise System, vilket säger något om filosofin bakom företaget. Sedan 2006 har de utvecklat produkter och koncept för träning och rehabilitering. Tanken är att alla – oavsett om man är amatör eller professionell atlet – med hjälp av enkla verktyg ska kunna förbättra sin styrka och flexibilitet.

Rörlighetsträning med enkla medel från Ropes

R.O.P.E.S träningsutrustning är enkel, samtidigt som den håller hög kvalitet och utmanar kroppen inom en rad områden. Med ett motståndsband kan du exempelvis träna både styrka, uthållighet, balans, snabbhet, koordination och rörlighet. I kombination med din egen kroppsvikt är det ett effektivt redskap som du kan ta med dig varhelst du vill utföra din träning – på gymmet, hemma eller på semesterresan, ensam eller tillsammans med andra. Online hos oss på Bygghemma kan du köpa billiga motståndsband från Ropes i olika färger och utföranden.