Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Russell Hobbs | Smarta köksmaskiner

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Russel Hobbs är varumärket som vill vara din bästa kompis i köket och underlätta livet i hemmet. Företaget har en lång tradition av att tillverka det mesta inom mindre hushållsapparater och startades redan under 1950-talet. Ta hjälp av Russel Hobbs gedigna erfarenhet och få en smidig och välsmakande vardag.

Produkter med smarta funktioner

Russel Hobbs tillverkar produkter som är skapade för att göra matlagningen enklare och hushållsarbetet effektivare. Tack vare sin långa bakgrund inom branschen har man utvecklat finurliga produkter med smarta funktioner som gör livet enklare.

Tidlös design

Förutom produkternas funktion är Russel Hobbs mån om produkternas design och utförande. Hushållsapparater står många gånger framme i ett kök och bidrar därför till kökets inredning och utseende. Därför väljer Russel Hobbs att satsa på tidlös design som passar de flesta hem och inredningsstilar. Hos oss köper du Russel Hobbs billigt via nätet. Vi hjälper dig mer gärna med dina frågor inför ditt köp.