Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Sanova

Sanova | Högklassiga element & badrumstillbehör

I 30 år har Sanova handplockat högklassiga badrumstillbehör som förenar tidlös kvalitet med modern elegans. Utöver badrumstillbehören erbjuder Sanova även Kickspace, kompakta och högeffektiva fläktelement. Kickspace element kan värma upp ytor upptill 45 kvm och passar i hemmets mindre oanvända utrymmen.

Filtrera

485kr
8845kr
485
485
8845
8845

Element & radiator

(7)

Fläktelement

(6)

Tillbehör element

(1)

Duschtillbehör

(2)

Duschstång

(1)

Övriga duschtillbehör

(1)

Blandare & vattenkran

(2)

Tvättställsblandare

(2)

Eco

(1)

Iseo

(1)

Kickspace

(2)

Orion

(2)

Orta

(1)

Endast snabbleverans

(11)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

Vanliga frågor om

Är Sanova sittbadkar rymligt?
Är kranar och blandare från Sanova kromfärgade?
Är badrumstillbehören från Sanova eleganta?

Sanova brinner för badrum och deras badrumsinredning är tillverkade med genuin kunskap och en djup passion för former och funktion. I sortimentet finns handdukstorkar, duschhylla, toalettborste handdukshängare och handdukskrok men även sittbadkar, badrumspall, toalettpappershållare och tvålpump.

Sanova Kickspace – effektiva fläktelement

Kickspace fläktelement finns både som eluppvärmt och vattenburet, detta gör att du enkelt kan installera dem var de passar dig i huset. Du reglerar enkelt temperaturen med den medföljande termostaten. För att det ska passa din stil och inredning finns det möjlighet att välja mellan frontgaller i olika färger. Med kickspace fläktelement kan du vara säker på att du kommer att njuta av en behaglig värme i hela rummet.