Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

SP Fönster - Fönster och dörrar av högsta kvalitet

Filtrera

Visa utvalda artiklar

(0)

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Har SP Fönster ett brett utbud?
Håller deras fönster hög kvalitet?

Populära filtreringar

SP Fönster startade sin verksamhet i den lilla skogsbyn Edsbyn i vackra Hälsingland. Det hela startade efter andra världskriget år 1946 med tre hantverkskunniga snickare. Fabriken ligger kvar i Edsbyn och dörrarna tillverkas självklart av tallarna i de närliggande skogarna. Bolaget har jobbat hårt med miljö och hållbarhet och blev år 2012 det första i sin bransch att klara Svanens skärpta miljökrav - vilken är den officiella miljömärkningen i Norden. Idag är företaget ett av få svenska företag som tillverkar Svanen-märkta fönster.

SP Fönster - hög kvalitet och genomtänkt design

Hållbarhet och hög kvalitet är som sagt i fokus genom hela tillverkningsprocessen. Därför behandlas alla produkterna exempelvis med mer miljlvänlig vattenburen färg och impregnering. Oavsett om du väljer ett fönster med klassisk träkarm eller modern slitstark aluminium får du ett funktionellt fönster som kommer hålla mycket länge.