Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Sundolitt

Sundolitt | Isolering av hög kvalitet

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Sundolitt har sitt säte i Storbritannien och är ett av Europas mest ansedda och framstående företag inom branschen för smarta isoleringsmaterial. Sundolitt står för kvalitet, innovation samt funktion och företagets produkter används flitigt inom såväl industrin, som av privatpersoner. Här på Bygghemma har vi samlat några av Sundolitts bästsäljande produkter, perfekta för dig som t.ex. ska isolera en husgrund eller en hel byggnad.

När kan jag använda cellplast och kantelement från Sundolitt?

Sundolitts expertis ligger i att ta fram högkvalitativa isoleringsprodukter tillverkade av det slitstarka materialet polystyren. Tack vare materialets minimala vattenabsorption, dess lätthanterliga vikt och mycket långa livslängd är det ett utmärkt val för isolering av t.ex. husgrunder, väggar, tak och konstruktioner med stora krav på ordentlig tryckhållfasthet. Bygger du nytt hus eller anlägger en veranda? Då passar denna typ av isoleringsmaterial alldeles perfekt. Ta en titt på vårt prisvärda sortiment från Sundolitt, och beställ billigt och smidigt online!