Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Timberex | Ger trä en lång livslängd

Bra olja och underhållsolja till trä är en förutsättning för att trä ska hålla länge. Timberex har olika oljor som gör det enkelt att underhålla och bevara ytor av trä. Timberex riktar sig såväl till privatpersoner som professionella och deras produkter har använts av bland annat danska ambassaden i Belgien. Timberex oljor finns i olika varianter så de går att använda både inomhus och utomhus. Timberex är långt ifrån nykomlingar utan har erfarenhet av oljor sedan år 1927.

Filtrera

159kr
2429kr

Olja & bets

(21)

Övrig olja

(21)

Endast snabbleverans

(21)

Sortera

21 Produkter

Du har sett alla 21 produkter

Vanliga frågor om

Vilka slags produkter säljer Timberex?
Är Timberex oljor miljövänliga?
Hur ska jag olja in min köksbänk med Timberex?

Vilken olja och bets från Timberex ska jag välja?

Det finns inte endast en sort av olja till trä, utan vilken olja du behöver beror på användningsområde och var den ska användas. Ska du använda oljan för exempelvis köksbänkar eller till möbler inomhus ska du välja en olja som är anpassad för detta. Då är oljan garanterat säker för kontakt med livsmedel eller barnens leksaker. Timberex produkter är noggrant märkta med vilket användningsområde som lämpar sig för varje produkt. Hos oss på bygghemma.se kan du hitta Timberex produkter som passar ditt behov.

Få den perfekta ytan på altanen eller trädäcket

Torra träplankor kan bli fula men även obekväma att gå på då det är lätt att få stickor i fötterna. För att undvika detta är det viktigt att underhålla träplankorna. Det är en bra idé att regelbundet tvätta av dem och se till att hålla dem oljade. Det ger inte bara en fin yta utan gör också att det blir skönt att gå på golvet. Hos oss på bygghemma.se kan du köpa Timberex oljor till ett billigt pris online.