Trekkrunner | Högkvalitativa träningsredskap

Succéföretaget Trekkrunner specialiserar sig på att utveckla högkvalitativa träningsredskap med fokus på maximal effekt och riktigt bra komfort. Expertis, innovation och prisvärdhet kännetecknar företaget, som erbjuder alltifrån ergonomiska löpband och motionscyklar, till hantlar och skivstänger av bästa möjliga kvalitet. Spana in några av Trekkrunners mest populära träningsredskap i vårt sortiment här på Bygghemma.

Hur fungerar ett löpband från Trekkrunner?

Ergonomi, användarvänlighet och effektivitet är den röda tråden i alla maskiner och träningsredskap från Trekkrunner. Träningen ska vara enkel, rolig och ge märkbara resultat. Samtliga löpband från Trekkrunner är tillverkade i snygg design, av bra och hållbar kvalitet samt med smarta funktioner som gör din träning både smidigare och mer effektiv. Löpbanden möjliggör såväl lågintensiv gångträning, som riktigt ansträngande löpintervaller i lutning. Träna efter olika program, anpassa hastighet och håll koll på både distans, puls och kaloriförbränning via den digitala skärmen.

Går det att montera ett löpband, en motionscykel eller en crosstrainer själv?

Absolut. Användarvänligheten i Trekkrunners produkter gäller även själva monteringen. Med hjälp av tydliga bruksanvisningar kan du själv sätta ihop ditt nya träningsredskap, och komma igång med ett mer aktivt liv. Gör en smart och värdefull investering i din hälsa, och beställ en träningsmaskin från Trekkrunner billigt online här hos oss på Bygghemma.se!

Filter

Pris
9 988
9 988
24 988
24 988
Kategori
Leveranstid
Visar 4 av 4 produkter
Sida 1 / 1
Studsmatta Trekkrunner Pro 4,88x4,27 m
trekkrunner-logo.jpg
9 988 kr
13 995 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Crosstrainer Trekkrunner 7502
33%
trekkrunner-logo.jpg
24 988 kr
37 265 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Motionscykel Trekkrunner 7230
trekkrunner-logo.jpg
19 988 kr
27 250 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1