Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Vileda | Kvalitativa städredskap

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Vad gör Vileda städredskap unika?
Vad är fördelen med städredskap från Vileda?
Vilka städredskap kan jag köpa från Vileda?

Sedan 1948 har tyska företaget Vileda försett hushåll världen över med smarta och funktionella redskap för rengöring. Viledas vision syftar till att med hjälp av innovativa produkter effektivisera och förbättra alla typer av hushållsarbeten, så att du som kund ska kunna njuta av ett lite enklare och bekvämare liv. Vileda är ett världsledande varumärke, och en självklar del av vårt sortiment här på Bygghemma.

Enklare, effektivare och roligare städning med Vileda

För de allra flesta är ett rent, fräscht och välstädat hem en förutsättning för att man ska trivas. Ändå tar det ofta emot att städa. Med men med hjälp av Viledas moderna och lättanvända produkter för hem och hushåll blir det både enklare och roligare att städa snabbt och effektivt, med ett skinande rent hem som resultat. Smarta, kvalitetssäkrade och innovativa städprodukter från Vileda hittar du online här på Bygghemma.se - alltid till billiga priser och med snabb leverans.