Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Volta

Volta är kända för sina billiga och högkvalitativa dammsugare som funnits på marknaden länge. Volta är idag ett av Nordens största märken när det kommer till dammsugare och tillbehör till dammsugare. Genom att tillhandahålla ett brett utbud av tillbehör kan du hålla liv i din dammsugare länge. Det minskar också miljöpåverkan. Volta är stolta över sin enkla design som är tidlös. Även egenskaper som tysthet och smidighet ska känneteckna Voltas dammsugare.

Golvdammsugare från Volta för en enklare städning

Det ska vara enkelt att städa. De flesta av oss dammsugar flera gånger i veckan och det underlättar med längre sladdar så du slipper springa runt och leta efter eluttag. Det finns lite tips och trix för att göra städningen roligare. Dammsug oftare, ta det värsta och gör istället en större städning mer sällan. Det gör stor skillnad att hålla smulor och damm borta från golvet.

Gör dammsugning roligare

När du dammsuger kan du göra städningen roligare genom att sätta på din favoritmusik och vips så går tiden fortare. Det underlättas av att Voltas dammsugare är tysta. Dela upp städningen. Varför ta hela huset eller lägenhet på samma gång? Ta ett rum i taget så behöver du inte lägga så lång tid på städningen när du väl är igång. Med Volta är det också lätt att komma åt i skrymslen som exempelvis under soffan. För det är ofta där som dammråttorna trivs. Du köper Volta billigt på bygghemma.se, alltid online och med leverans hem till dig. Gör helt enkelt städningen roligare med Volta.

Filter

Pris
587
587
790
790
Kategori
Leveranstid
Visar 2 av 2 produkter
Sida 1 / 1
Dammsugare Volta EasyGo UEG41CB
volto-logo.jpg
790 kr
999 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1