Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Wagner

Wagner | Smarta målartillbehör

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Med många års erfarenhet och generationer av kunskap, är svenska företaget Wagner sedan länge en av Europas ledande tillverkare av penslar och andra måleritillbehör. Med effektiva, hållbara och kvalitetssäkrade produkter representerar företaget såväl styrka som ett mått på hög skandinavisk standard. Wagner är märket för dig som vill göra jobbet själv, men inte nöjer dig med något annat än ett proffsresultat.

Wagner är experter på målarverktyg & målartillbehör

Bra målarverktyg och redskap är avgörande för slutresultatet när du ska måla en vägg, ett tak eller en fasad. Penslar som fäller, för korta förlängningsskaft och tröga rollers riskerar inte bara att förstöra resultatet, de skapar dessutom en hel del frustration och irritation. Med hjälp av Wagners funktionella och användarvänliga målarverktyg och målartillbehör, kan hobbymålare och hemmafixare åstadkomma precis lika fina måleriarbeten som ett professionellt måleri. Produkterna är framtagna med kvalitet, funktion och kundnöjdhet i fokus. Här på Bygghemma.se beställer du proffsprodukter från Wagner både billigt och bekvämt online!