Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Alligatorsåg

Alligatorsåg Dewalt DWE397 1700W

Alligatorsåg Dewalt DWE397 1700W

5 789 kr

Se priset!

Förväntas åter i lager 2024-04-29

Du har sett alla 2 produkter

En alligatorsåg använder du när du vill såga i kraftigare material, exempelvis träbjälkar, lättbetong, gipsskivor och tjockare plastmaterial. Det är en mångsidig såg som ger ett fulländat slutresultat. Du kan välja bland flera prisvärda märken och modeller i vår onlinebutik.

Såga med perfekt resultat

Hos oss hittar du både alligatorsågar och mångfunktionella elhandsågar med alligatorsågsvärd. Vi erbjuder både sladdrivna och uppladdningsbara modeller. En batteridriven alligatorsåg har lång driftstid och kan användas i flera timmar, perfekt för dig som pysslar i sommarstugan utan tillgång till el! Alla modeller är ergonomiskt utformande och kan användas av både höger- och vänsterhänta. När sågsvärdet har gjort sitt byter du enkelt ut det.

En alligatorsåg är perfekt för dig som är i behov av en tålig såg som kan ta sig an kraftigare material. Du får en precis sågning och kan enkelt anpassa sågningen genom att byta mellan långa och korta svärd. Kontakta gärna vår kundservice om du har frågor kring ditt stundande köp!