Populära varumärken

editorials

Kraftfulla verktyg & maskiner!

Här finns både elverktyg som olika handverktyg. Även om du bara ska köpa en vanlig såg spelar verktygens kvalitet mycket stor roll för såväl hur bra arbetet kommer att gå, som resultatet. Oavsett om du behöver manuella handverktyg som filar, yxor eller skruvmejslar - eller om du söker större verktygspaket med flera olika elektriska verktyg kommer du att hitta det du söker i denna kategori. I denna kategori finns flera billiga verktyg av hög kvalitet som kan användas till både stora och små byggen av såväl nybörjare som proffs. Bra verktyg är en god investering som du inte kommer att ångra.

När ska du använda verktyg?

Hos Bygghemma finns verktyg för alla byggnationer, reparationer och arbetsmoment. Med hjälp av bra arbetsredskap slipper du vara beroende av snickare och andra. Ska du snickra mycket kanske inte handverktyg är det allra bästa valet. Då kan starka elverktyg vara ett bättre val som hjälper dig att göra jobbet klart i tid. Ska du spika mycket kan spikpistol med tryckluft & tryckluftsverktyg vara bra val för dig. Med bra verktyg får du bättre precision i ditt arbete och du klarar att utföra även mer komplicerade snickerier. Med pålitliga verktyg behöver du inte vara lika orolig för att något ska hända under ditt arbete. Oavsett vilka verktyg du behöver kan du vara säker på att du hittar dem under denna kategori. Här finns verktyg för att både spika, skruva och märla fast olika saker.

Verktyg för alla byggen

Är det dags att köpa nya verktyg? Vi har verktyg som passar alla byggen oavsett om du är nybörjare eller proffs på att bygga. Oavsett om du behöver en ny hammare eller en tryckluftspistol för spik finns det här. Det är smidigt att köpa verktyg online och hos oss på Bygghemma finns allt du behöver till riktigt bra priser. Dessutom håller alla varor mycket hög kvalitet.

När du skall utföra ett jobb i trädgården eller en renovering i det egna hemmet, är det a och o att du har de rätta maskinerna för ändamålet. Utan maskiner som hjälper till med jobbet kan det bli en besvärlig process att få hela arbetet gjort inom utsatt tid. Hos oss hittar du ett stort urval av olika sorters maskiner. Vi har allt du behöver och lite till - allt från stora och bra maskiner du behöver i trädgården till mindre maskiner och verktyg med vilka du kan sköta om ditt hus eller din lägenhet. På bygghemma.se hittar du även tillbehör till de flesta maskiner som du skaffar till ditt hem.

Maskiner till både trädgård och hushåll

När du skall sköta om din trädgård behövs det oftast annat än handverktyg. Många maskindrivna verktyg hjälper mycket när det är ett större jobb som skall göras. Vi har bland annat gräsklippare, häcksaxar och högtryckstvättar som underlättar arbetet avsevärt. För fällning av träd behöver man en motorsåg och ifall du har en väldigt stor gräsmatta på din tomt, kan det vara aktuellt med en praktisk åkgräsklippare. En högtryckstvätt gör att du behändigt kan tvätta både bil, båt, terrass och husfasad. Utöver dessa säljer vi också många viktiga tillbehör till dessa. Från oss kan du också skaffa de flesta köksmaskiner till hemmet så som till exempel ångkokare, minihackare, tryckkokare eller pastamaskin. Alla maskiner kommer från välkända leverantörer. Hos oss får du bra service och vi har verkligen ett stort utbud av kvalitetsprodukter till mycket bra priser.

Alla maskiner från ett och samma ställe

Visst är det enkelt att skaffa alla maskiner från ett och samma ställe? Hos oss kan du köpa de maskiner du kan tänkas behöva. Du beställer dina maskiner på nätet och vår kunniga personal i kundtjänsten svarar på alla eventuella frågor och ser till att din beställning levereras snabbt. På bygghemma.se kan du läsa monteringsanvisningar till många av reparationerna som du som hemmafixare själv kan göra.