Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Bilklädsel & bilmatta | Ta hand om din bil

Filtrera

229kr
4005kr

pebe

(30)

Endast snabbleverans

(30)

Sortera

30 Produkter

Du har sett alla 30 produkter

Med jämna mellanrum kan det vara nödvändigt att byta ut klädslarna inuti bilen när de gamla blivit slitna eller fått fläckar som inte går bort. Med rätt klädsel kan du få precis det utseende du vill ha invändigt i din bil, samtidigt som du skyddar sätena och gör att de kommer hålla mycket längre. När det är dags att köpa ny bilklädsel online gör du rätt i att vända dig till oss på Bygghemma.se. Här kan du hitta klädslar som är enkla att klä på sätena och som håller en hög kvalitet. De produkter du väljer mellan kommer från några av de allra mest omtyckta märkena på marknaden.

När du använder bilklädsel

När du ska välja din nya bilklädsel ska du först och främst säkerställa att modellen du väljer passar i den bil du har. Du kan antingen välja att byta ut hela klädseln eller endast delar av den. Det finns också överdrag som du enkelt kan använda bara de gånger när det behövs, exempelvis när du ska frakta många föremål i bilen som kan smutsa ner sätena. Har du barn kan det vara lönt att investera i ett sparkskydd som ser till att sätet framför inte får ta emot smuts från stövlar och skor. Du kan rengöra de produkter du väljer genom att följa de tvättråd som finns på varje separat produkt. Det är bra att tvätta dem med jämna mellanrum så de håller sig fräscha längre.

Hos oss hittar du din nya bilklädsel

Hos oss på Bygghemma.se kan du hitta allt du behöver till ditt hem. Här finns både verktyg, tillbehör och hobbyprylar. När du funderar på att köpa bilklädsel kan du hitta många olika modeller i vårt sortiment. Eftersom vi har många års erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda hållbara produkter till ett förmånligt pris. Om det behövs kan du alltid ta kontakt med vår kundtjänst för att få svar på eventuella frågor du kan tänkas ha.