Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Cykelhållare

Filtrera

129kr
8329kr

Visa sänkt pris

(3)

Visa kampanj

(1)

Cykelhållare

(5)

Cykelhållare för elcykel

(1)

Cykelställ

(2)

atera

(12)

canopia by palram

(1)

metalcraft

(5)

trekker

(2)

yakima

(2)

Endast snabbleverans

(15)

Sortera

22 Produkter

Du har sett alla 22 produkter

Om cykelsport är ett av dina intressen har du kanske redan funderat på att köpa cykelhållare till bilen. Med en cykelhållare kan du nämligen ta med dig din cykel ditt attraktiva cykelplatser runt om i Sverige - eller varför inte över hela Europa? Det finns mängder av vackra cykelvägar att ta del av, men man kanske inte vill cykla hela vägen dit. Då är det perfekt att kunna lasta på cyklarna på bilen, eller på husvagnen, och köra en längre sträcka för att sedan börja cykla när man nått de attraktiva cykellandskapen. Kanske är det dags att börja planera för cykelsemester under nästa ledighet?

Olika modeller av cykelhållare

Cykelhållare finns i några olika modeller som monteras på olika sätt. Den vanligaste och lättaste typen är den du helt enkelt klämmer fast på dragkroken och sedan hänger upp cyklarna på. Sådana tar oftast två cyklar och de finns också i modeller som låter dig öppna bakluckan även om du har cyklar framför. En annan variant är den du sätter på takräcken ovanpå bilen. Det kan vara en passande lösning om du inte har ett fordon med dragkrok, men ändå vill ha cyklarna med dig. Dessa är lätta att montera och du kan få plats med fler cyklar än vad du kan baktill på bilen. Satsar ni på cykelsemester med hela familjen kanske ni behöver båda varianterna.

Köp cykelhållare på Bygghemma

Vill du hitta en passande cykelhållare till det bästa priset? Då ska du kolla in utbudet här på Bygghemma.se. När du köper cykelhållare online sparar du både pengar och tid utan att kompromissa på kvaliteten. Välj mellan dragkroksmonterade hållare eller smidiga hållare för takräcket. Har du några frågor om montering eller mått kan du kontakta vår kundtjänst och snabbt får svar från våra proffs.