Strålkastare till bil | Ökad trafiksäkerhet

Filtrera

2 969 kr

6 649 kr

2969
2969
6649
6649

lazer

(5)

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

5 Produkter

Du har sett alla 5 produkter

Extra strålkastare på bilen är en smart investering för att öka såväl din egen som andras trafiksäkerhet på vägarna. I synnerhet här i Skandinavien där vinterhalvåret bjuder på mycket mörker. Genom att montera extraljus på din bil, får du bättre uppsikt över vägen och har därmed en större chans att i tid upptäcka eventuella djur eller andra hinder på vägbanan.

Hur monterar man strålkastare på bil?

Det vanligaste är att extra strålkastare monteras framtill på bilen, ovanför stötfångaren och mellan bilens framlyktor. Montering på tak är också möjligt på vissa bilar, och kan vara att föredra vid t ex mycket körning i terräng.

Hur effektiva är extraljusen?

I vårt sortiment erbjuder vi endast kvalitetssäkrade strålkastare från välkända och professionella leverantörer. Samtliga är utrustade med kraftfull LED-belysning för att kunna garantera det extraljus man är ute efter när man vill investera i extra strålkastare.

Vilka strålkastare ska man välja?

Extra strålkastare finns i olika storlekar och med olika kapacitet och räckvidd. Beroende på i vilken miljö de ska användas, kan de olika varianterna passa bättre eller sämre. Läs därför på och jämför olika strålkastare för att hitta den modell som täcker just dina behov bäst. Här på Bygghemma köper du alltid strålkastare till bil billigt och bekvämt online.