Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor
Glansvax Hagmans 0,3 L

Glansvax Hagmans
0,3 L

149 kr
Glansvax Hagmans 0,3 L

0,3 L

149 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Hagmans Glansvax är ett högklassigt lackskydd som genom åren vunnit flertalet tester – Nu tillbaka med nytt recept med ännu bättre egenskaper!
Varumärke

Beskrivning

Hagmans Glansvax är ett högklassigt lackskydd som genom åren vunnit flertalet tester – Nu tillbaka med nytt recept med ännu bättre egenskaper!
Användningsområde
Används för att efter tvätt och polering ge ett lackskydd som räcker länge och ger din bil lyster. Gör den mer lättvättad och det är svårare för smuts att bita sig fast. Kan användas på de flesta lacker, plaster och gelcoat på bil, husbil, husvagn, MC, släpvagn, hästkärra och båt mm. Är lacken sliten, matt och smårepig rekommenderar Hagmans att du först polerar med Hagmans Polish Grov eller Fin. Om du använder polermaskin, välj en mjuk rondell, anpassad för finare polering.

Teknisk information
- Appliceringstemperatur: Från ca +5°C upp till +30°C
- Spädning: Brukslösning, späds ej.
- Lagringstid: Öppnad förpackning 2 år
- Basmaterial: Nafta, syntetiska och naturliga vaxer

Bruksanvisning
Använd produkten på en väl rengjord och polerad lack. Hagmans har alla produkter du behöver för detta t.ex. Hagmans Lackrengöringslera och Hagmans Polish Grov alt. Fin. Polerar du för hand så använd polerduk eller mikrofiberduk. Skaka flaskan och fukta polerduken med Glansvax. Applicera Hagmans Glansvax med lätt hand i ett tunt lager. Låt medlet torka tills det blir vitt. Torka av efter hand. Upprepa poleringen om det behövs. Använd skyddshandskar. Polerar du med polermaskin så välj en passande mjuk rondell. Ställ maskinen på lågt varvtal (700- 1000 rpm). Lägg på Glansvax på rondellen. Pressa rondellen lätt mot lacken och starta maskinen. Polera en mindre yta åt gången (50x50 cm). Jobba korsvis i räta linjer för att undvika polersolar. Fyll på med mer Glansvax efter hand. Låt medlet torka tills det blir vitt. Torka av med mikrofibertrasa. Tips: Om du har lättare asfaltsfläckar på lacken kan du enkelt ta bort dessa med Hagmans Glansvax, samtidigt lägger du på nytt lackskydd.

Övrigt
Hos Hagmans hittar du ett komplett program med polerings- och lackskyddsprodukter.

Egenskaper

VarumärkeHagmans
Art.Nr.HAG14680
TypVax
Volym0,3 l
EAN-nr7315070146804