Polish Grov/Rubbing Hagmans 0,3 L
Polish Grov/Rubbing Hagmans 0,3 L

Polish Grov/Rubbing Hagmans
0,3 L

129 kr 146:-

Kampanj

tom 1/11

Lagervara 
Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Hagmans Polish Grov/Rubbing är ett polermedel för dig som vill få din bil att glänsa samtidigt som du får bort mindre repor. Kan användas både för hand- eller maskinpolering.
Varumärke

Beskrivning

Hagmans Polish Grov/Rubbing är ett polermedel för dig som vill få din bil att glänsa samtidigt som du får bort mindre repor. Kan användas både för hand- eller maskinpolering.
Användningsområde
Används för att polera upp ny glans på slitna och matta ytor. Passar på de flesta lacker, plaster och gelcoat på bil, husbil, husvagn, MC, släpvagnar, hästkärror och båtar mm. Om du använder polermaskin och Hagmans Polish Grov/Rubbing kan du enkelt anpassa polerrondellens egenskaper och hårdhet för att få polermedlet att passa såväl till mildare rubbing som finare polering.

Teknisk information
- Appliceringstemperatur: Från ca. + 5°C upp till +30°C
- Spädning: Brukslösning, späds ej.
- Lagringstid: Öppnad förpackning 2 år
- Basmaterial: Alifatiska kolväten, Nonjontensider

Bruksanvisning
Använd produkten på en väl rengjord lack. Polerar du för hand så använd polerduk eller mikrofiberduk. Skaka flaskan och häll sedan en mängd motsvarande en femkrona på polerduken. Polera med cirkulära rörelser på en mindre yta åt gången (50x50 cm). Torka av efter hand, upprepa poleringen om det behövs. Polerar du med polermaskin. Välj en passande rondell. Ställ maskinen på lågt varvtal (700-1000 rpm). Lägg på polish (mängd motsvarande ungefär en fingernagel) på tre ställen på rondellen. Pressa rondellen lätt mot lacken och starta maskinen. Polera en mindre yta åt gången (50x50 cm). Jobba korsvis i räta linjer för att undvika polersolar. Fyll på med mer polermedel efter behov. Torka av efter hand.

Övrigt
Avsluta med att polera med Hagmans Polish Fin och lackskydda med Hagmans Lackförsegling Hos Hagmans hittar du ett komplett program med polerings- och lackskyddsprodukter.

Egenskaper

VarumärkeHagmans
Art.Nr.HAG14650
TypPolish
Volym0,3 l
EAN-nr7315070146507