Fiske & fiskeredskap

Populära varumärken

Fiske & fiskeredskap

Fiske är ett väldigt stort intresse hos många idag, både när det gäller män och kvinnor. En fiskefantast kan spendera många långa timmar ute på sjön eller till havs, och då krävs det att man har den rätta utrustningen för det. För att slippa få ont i armarna av all tid i båten kan man använda sig av redskap som gör det lättare och mer bekvämt. Kolla in vårt billiga utbud här online på bygghemma.se.

Kan ni hjälpa mig med mitt köp?

Absolut kan vi göra det. Många köper idag sina redskap till fiske online, det är både smidigt och bekvämt att först kika på utbudet och sedan klicka hem det man vill ha. Vi på bygghemma.se kan hjälpa dig när du ska köpa fiskeredskap här hos oss. Tveka inte att fråga oss om du undrar över något.

Vad är en spöhållare?

När du ska ut med båten och spendera din dag på sjön behöver du till ditt fiske ett par redskap som gör det både lättare och mer bekvämt för dig. En spöhållare går att fästa på båten där du sedan sätter fast ditt fiskespö, när armarna inte orkar mer.

Kan jag fiska samtidigt som mitt spö sitter i hållaren?

Ja, det går alldeles utmärkt. Du fäster ditt fiskespö i spöhållaren och du kan meta eller fiska samtidigt, utan att behöva hålla i spöt.

Hur monterar jag fast spöhållaren på båten?

Spöhållaren sätter du fast med hjälp av skruvar på båtens kant. Du kan själv välja var någonstans du vill sätta den.