Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Liggunderlag

Filtrera

49kr
699kr

aba skol

(2)

briv

(7)

out360

(1)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Vanliga frågor om

Vad ska jag tänka på när jag väljer liggunderlag?
Hur långt ska mitt liggunderlag vara?
Vad är fördelen med ett tjockt liggunderlag?

Liggunderlag - för en bekvämare vandring

Om du tycker om att sova utomhus i tält och om du ofta är ute på långa vandringar kan det vara behändigt att ha ett tjockt liggunderlag. De gör att det blir mjukare att både sitta och ligga ner på marken, samtidigt som de är enkla att bära med sig. Ett bra liggunderlag får inte väga för mycket och det ska inte heller ta mycket plats när det inte används. När du behöver köpa ett nytt liggunderlag kan du alltid titta in hos oss på bygghemma.se. Hos oss kan du hitta många olika liggunderlag online som du enkelt kan beställa hem.

När du använder ett tjockt liggunderlag

När du ska välja ditt nya liggunderlag finns det några saker som kan hjälpa dig avgöra vilken modell som passar dina behov bäst. Om du vet att du kommer bära med dig underlaget långa sträckor kan du ha fördel av att välja en modell som är uppblåsbar. De tar väldigt lite plats när de är hoppackade, och det gör dem smidiga när man har mindre packning. Det finns också modeller som är tillverkade av skumgummi som man kan rulla ihop och bära utanpå ryggsäcken. Alla liggunderlag har en låg vikt, men om du är ute efter de allra lättaste ska du vara noga med att titta på produktspecifikationerna innan du gör ditt val.

Köp ditt liggunderlag hos oss

Vi på bygghemma.se har många års erfarenhet av att erbjuda våra kunder de allra bästa produkterna inom bygg, hobby och fritid. Därför gör du ett klokt val när du väljer att köpa ditt liggunderlag på nätet från oss. Vi kan erbjuda produkter som kommer från några av de allra mest omtyckta märkena. När du väljer ett liggunderlag ur vårt sortiment kan du vara säker på att du kommer sova bekvämt var du än befinner dig.