Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Crosstrainer Trekkrunner 7502

Crosstrainer Trekkrunner 7502
Crosstrainer Trekkrunner 7502
Crosstrainer Trekkrunner 7502
Crosstrainer Trekkrunner 7502
Crosstrainer Trekkrunner 7502
Crosstrainer Trekkrunner 7502
Crosstrainer Trekkrunner 7502
Crosstrainer Trekkrunner 7502
33%
Rek. pris 37 265 kr
Du sparar 12 277 kr
24 988 kr

Delbetala från  525 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Crosstrainer 7502 från Trekkrunner. Professionell crosstrainer för kommersiella gym, företagsgym eller för dig som är extremt seriös och frekvent i din träning och vill ha det allra bästa till ditt hemmagym.
Crosstrainern är generatordriven vilket betyder att den inte behöver någon anslutning med strömkabel. Drivhjulet är tvåstegsdrivet och drivs med en Poly-V-rem som är samma typ av rem som används som drivrem i många fordon. Detta för att uppnå den tyngsta motståndsnivån för professionell gymanvändning. Men det ger också crosstrainern en väldigt mjuk och jämn trampkänsla. Crosstrainern är tillverkad i en kraftig stålkonstruktion och alla rörliga leder är försedda med dubbla kullager för både ökad stabilitet och jämn rörelse.

Detta är en kraftigt byggd, stor modell med en lång steglängd på hela 58 cm och en maximal användarvikt på 180 kg - vilket gör att den passar alla oavsett längd och kroppsstorlek. Stora, halkfria pedaler och möjlighet att trampa både framåt och bakåt erbjuder flera ergonomiska träningsalternativ. Crosstrainerns dimensioner är: 238x68x160 cm. Justerbara fötter gör att crosstrainern kan placeras på ojämna golv. Vid de främre fötterna finns även transporthjul som gör att crosstrainern är lätt att flytta på.

Den stora displayen har bakgrundsbelysning för att göra den extra lättläst och den är också justerbar så att du kan ställa in den vinkel som passar dig bäst. Displayen visar tid, distans, varv per minut, hastighet, nivå, kaloriförbrukning, puls och effekt. Strax nedanför skärmen finns också ett stativ för t.ex. mobiltelefon eller surfplatta. Dubbla handtag och snabb pulsmätning. Crosstrainerns handtag är extra stora för att möjliggöra flera greppmöjligheter. Genom att justera positionen på ditt grepp kan du aktivera olika muskelgrupper. Crosstrainern har även stationära handtag som gör att överkroppen hålls still och endast underkroppen tränas. De stationära handtagen har även inbyggda pulssensorer för omedelbar pulsmätning.

Crosstrainern har 18 stycken olika träningsprogram. Ett manuellt program, ett personligt användarprogram samt 4 stycken HRC (Heart Rate Control) program. Med dessa program ställer du in en önskad träningspuls och crosstrainern anpassar träningen för att du ska hålla din inställda träningspuls.Vid köp av denna crosstrainer medföljer ett pulsband från POLAR som kan fästas över bröstkorgen. Pulsbandet är kompatibelt med crosstrainern vilket gör att signalen för puls kan tas emot trådlöst av crosstrainern och visas på dess display. Pulsinformationen kan även användas för det ovan nämnda HRC programmet.

En crosstrainer är ett populärt träningsverktyg eftersom de ger en effektivt träning samtidigt som de är mer skonsamma mot leder och knän än exempelvis löpning. En crosstrainer är en utmärkt maskin för konditionsträning och jämfört med en vanlig motionscykel, som mestadels tränar benen, så aktiverar en crosstrainer fler muskelgrupper samtidigt och ger även effektiv träning för exempelvis ben, bröst och rygg.

Egenskaper

VarumärkeTrekkrunner
Art.Nr.114-4-1
TypCrosstrainer
DisplayJa
Höjd160 cm
Längd238 cm
Max Användarvikt180 kg
Vikt102 kg
Bredd68 cm
Årsmodell2019