Multigym

Mysiga filtar och plädar är ett måste i varje hem och perfekta att svepa in sig i under såväl kyliga sommarkvällar utomhus, som i soffan eller fåtöljen inomhus under kallare årstider. Dessutom är de riktigt snygga inredningsdetaljer. Här på bygghemma.se hittar du ett urval av vackra plädar och filtar i riktigt bra kvalitet och till förmånliga priser.

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 4-7 vardagar
Gå till produkt
Multigym Master Fitness X9
logo.png
25 184 kr
26 400 kr
Tillfälligt slut: 2020-09-15
Gå till produkt
Tillfälligt slut: 2020-08-10
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Hur sköter jag om min pläd på bästa sätt?

Skötselråden kan se olika ut beroende på materialet. En pläd i ull bör endast tvättas i låga temperaturer och med skonsamt tvättmedel, medan filtar i syntetmaterial är något mer tåliga. En bra tumregel för alla filtar och plädar är dock att undvika överdriven tvättning, och istället vädra dem utomhus regelbundet. Det är ett bra sätt att spara på såväl pläden som miljön.

Vilket material ska jag välja när jag köper ny filt?

Vi erbjuder vackra plädar och mjuka filtar i olika material. Vill du ha en riktigt mjuk pläd kan syntetmaterial som t.ex. fleece vara något för dig. Föredrar du mer hållbara material rekommenderar vi dig att satsa på ren ull eller bomull. Dessa naturmaterial är mer skonsamma för miljön, värmer bättre och håller sig oftast fina mycket längre. Snygga filtar och plädar handlar du billigt online här på Bygghemma.