Roddmaskin Concept2 Modell D PM5
Roddmaskin Concept2 Modell D PM5

Roddmaskin Concept2
Modell D PM5

Topptestad

16 188 kr
Välj Färg

Sammanfattning

Roddmaskin Modell D från Concept2 är med all rätt Sveriges mest populära roddmaskin. Med PM5-displayen har den blivit ett mycket prisvärt val bland de bästa roddmaskinerna. Concept2 har genom åren vunnit tester i åtskilliga erkända fitnesstidningar runt om i världen. Både rena funktionsjämförelser och slitagetester.
Varumärke

Beskrivning

Med luftmotståndet byggs motståndet steglöst upp allt eftersom du kommer upp i dragstyrka under träningspasset. Det ger en mycket skonsam roddrörelse. Monitorn PM5 ger exakta data för träningen och presenterar på monitorn en stor mängd olika typer av data som du även kan lagra i ett USB-minne. Träningsdatan syns bra med hjälp av bakgrundsbelysningen. Justerbar monitorarm.

Det ergonomiska roddhandtaget ger bra fäste och säkerställer en bra roddposition. Slidebanan där sitsen glider på är välbalanserad och slitstark. Användare rekommenderas att uppdatera mjukvaran till den senaste versionen.

Specifikationer
- Fällbar skena: Ja
- Trådlös pulsmottagning: Ja
- Transporthjul: Ja
- Höjd till sitsen: 36 cm
- Max användarvikt: 225 kg

Garanti
- Användning i hemmiljö: 1 års garanti
- 3 års reklamationsrätt mot ursprungliga fel

OBS! Pulsbälte ingår ej.

Topptestad

Produkter med dekalen "Topptestad" har fått höga resultat i tester utförda av oberoende svenska och europeiska testorganisationer som t.ex. Råd & Rön, Testfakta, Smartson och Ica-kuriren.

Egenskaper

VarumärkeConcept2
Art.Nr.CN-41820C
TypRoddmaskin
TopptestadJa
FärgGrå, Svart
Djup240 cm
Höjd90 cm
Max Antal225 kg
Vikt26 kg
Bredd60 cm