Pulsklocka Coros Apex Watch
Pulsklocka Coros Apex Watch
Pulsklocka Coros Apex Watch
Pulsklocka Coros Apex Watch
Pulsklocka Coros Apex Watch

Pulsklocka Coros
Apex Watch
Färg: Vit/Silver

3 785 kr3 800:-
Färg: Vit/Silver
Utförande
Åter i lager 2021-01-01 

Sammanfattning

Coros APEX Premium Multisport Watch är en multisportklocka av premiumkvalitet som är enkel och smidig att använda. Den hjälper dig – tack vare sin unika algoritm – att anpassa träningen efter din förmåga och förutsättningar för att verkligen nå resultat.
Varumärke

Beskrivning

Coros APEX Premium Multisport Watch är en multisportklocka av premiumkvalitet som är enkel och smidig att använda. Den hjälper dig – tack vare sin unika algoritm – att anpassa träningen efter din förmåga och förutsättningar för att verkligen nå resultat.
Din kompletta träningsguide
Baserat på en unik algoritm med mjölksyratröskel registrerar COROS Trainer din löpträning varje dag. Informationen kommer sedan att delas upp i tre olika stadier: Warm Up, Training och Cool Down. COROS Trainer kommer då att tillhandahålla varaktighet och målpuls i varje steg. Detta ger dig strukturerade träningpass som är helt anpassade efter dina behov och din nivå och är tillgängligt för både Aerobic- och Anaerobic-träningslägen.

Premiumklocka
Tack vare sitt kvalitativa utseende, smarta och snygga design går det utmärkt att bära APEX-klockor både på arbetet och vid träning. Med olika alternativ för en snygg finish – inklusive titanlegering och keramisk ram – längs safirglasytan, får du ett extremt bra skydd.

Träna effektivt – utan skador
För att motverka skador är det avgörande att träna rätt! Vi kan kalkylera din totala insats, uppdelad i uthållighetsnivå (0-100) och träningseffekt (0-6). COROS Trainer meddelar dig att det är dags att vila. Baserat på ansträngningsnivå och träningshistorik kommer du att kunna se ett rekommenderat återhämtningsfönster innan du börjar nästa aktivitet. Detta är tillgängligt för lägena intervall, aerob- och anaerob-träning.

Enkelhet när den är som bäst
Med en digital ratt kan du enkelt navigera genom APEX, så att du kan fokusera på de viktiga sakerna – som att avsluta ditt löppass eller förbereda nästa. Avancerad träningsanalys, när du är klar med träningen börjar den bästa delen. COROS-appen ger dig en fullständig grafisk analys över din träning - inklusive: VO2 max, återhämtningsrådgivare, tröskelhastighet, träningsbelastning de senaste 7 dagarna, personligt träningsindex och mycket mer. Dessutom kan du ansluta till dina favoritappar från tredje part som STRAVA och TrainingPeaks och automatiskt ladda upp dina träningspass.

Navigation
Track APEX är utrustat med spår- och navigationsfunktioner. Rutter laddas upp och visas på rutnätet som bread crumb trail med information i realtid om kurs, höjd och varningar för att hjälpa dig komma tillbaka på kursen.

Smart inlärning
COROS egna, Intelligent Stride Algorithm är en unik algoritm som spelar in ditt personliga rörelsemönster medan du springer. Detta kommer att bygga din personliga stegmodell som kan användas för inomhuslöpning eller områden med svag GPS-signal (t.ex. tunnlar).

Ultralång batteritid
Med APEX kommer du att ha en klocka som är byggd för att hålla länge – utöver ditt träningspass. I UltraMax-inställning är batteriet konstruerat för att hålla upp till 100 timmar med GPS. Användning av normal mode är batteritiden upp till 35 timmar, och vanlig användning upp till 30 dagar.

Batteritider
-Upp till 100/80 timmar i UltraMax GPS Mode
-Upp till 35/25 timmar i Full GPS Mode
-Upp till 30/24 dagar vid vanligt användande

Egenskaper

VarumärkeCoros
Art.Nr.RL720037
FärgVit/Silver
UtförandeUpplösning 218x218 pixlar
StorlekArmband 11,75 mm
Diameter42 mm
Skärmstorlek1,1 tum
AnslutningBluetooth
MaterialSilikon
TypPulsmätare
Laddtid2 h
GPS-stödd NavigeringJa
EAN-nr810005780773