El-scooter

Filtrera

2 995 kr

6 890 kr

2995
2995
6890
6890

emv

(1)

gem

(1)

maserati

(3)

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

5 Produkter

Du har sett alla 5 produkter

Vill du ha ett enkelt och miljövänligt transportmedel är en el-scooter ett alternativ för dig, eller el-sparkcykel som det också kallas. Med den kan du färdas långt på en enda laddning och du kan ta dig fram även på trottoarer utan större problem. Se vårt utbud för att hitta den som passar dig bäst.

Att tänka på när man ska köpa en el-scooter

Innan du bestämmer dig för att köpa elektrisk scooter är det bra om du går igenom några saker för att se om det är något som passar dig. Det är smart om du kollar hur långt en laddning räcker i jämförelse med hur långt du har tänkt att åka med den, exempelvis mellan jobb och hemmet. Kolla även upp om den tål regn, snöslask och minusgrader. Vissa modeller behöver specifika hjul om du råkar ut för punka som inte går att laga. Det är bra att ha så stor kunskap som möjligt om produkten innan du köper eftersom det är ett val du ska leva med i flera år. Du vill dessutom ha en el-scooter som du kan ta med dig direkt in till jobbet och lämna där, eftersom det inte går att låsa fast den utomhus, på grund av stöldrisken. Du kan alltid rådfråga vår kundtjänst innan du bestämmer dig för vad som är bäst för just dig.

Underhåll av en el-scooter

När du köper en eldriven sparkcykel online kommer det att ingå en garanti som ser till att du har rätt till underhåll om din el-scooter skulle gå sönder under garantitiden. Dock är det så att inte allt täcks av garantin så se till att ha koll på vad som ingår i garantin och inte, innan du köper. Det spelar ingen roll om du vill köpa el-scooter billigt eller dyrt - den kommer ändå att kräva en del underhåll förr eller senare, men oftast är det underhåll som du kan fixa själv utan problem. Vid större problem med motorn kan det vara smart att lämna in den hos en auktoriserad reparatör som ser till att den repareras med största möjliga hållbarhet och med rätt delar. En el-scooter är dock oftast väldigt hållbar och reparationerna ovanliga.

El-scooter

Frågor innan du köper

Att köpa en el-scooter ska kännas som en investering. Därför är det smart om du tänker igenom ditt köp innan. Fråga dig själv vilket underlag det är som du kommer använda den på mest. Tänk på att ju plattare mark desto lättare blir det att ta sig fram. Grusig väg kan göra att gruskornen fastnar mellan däcken på el-scootern. Idag kan man hitta flera olika modeller som har olika starka motorer, med säte eller inte, och så vidare. Vi har gjort det lätt för dig att köpa en el-scooter på nätet, med några enkla klick är den beställd och redo att skickas direkt hem till dig.

Vad utgör en bra el-scooter

Det finns flera saker som utgör fördelarna med en bra el-scooter. En del föredrar när det finns ett säte på el-scootern. Det kan vara skönare att sitta ner och glida fram men tänk på att det också är hälsosamt att stå upp på en el-scooter och du kommer dessutom få en bättre översikt av trafiken. Den viktigaste aspekten är nog batteriet. Kolla noga hur länge batteriet räcker. Du vill helst kunna ha ett batteri som räcker för minst en tur- och returväg till din destination. Ett starkt plus är också om det följer med en väska som du kan bära runt den i.

Fördelarna med att ha en el-scooter

De som har skaffat en el-scooter gör det ofta för att de upplever att det är för omständligt att åka runt på en cykel. Ett exempel är att med en cykel kan du bara ta med den i tunnelbanan eller på pendeltåget under vissa tider medan en el-scooter kan du ta med dig närsomhelst. Det kan också vara smidigare att glida runt på den i en stad istället för på en cykel. Dessutom är det väldigt bekvämt att inte behöva sparka dig fram utan det räcker med att du bara reglerar farten via styret. Glöm bara inte att skaffa en ringklocka för att enkelt kunna ta dig fram även om det finns folk framför.

Därför är el-scootern det smidigaste alternativet

Nu har vi gått igenom olika tips på saker att tänka på innan du köper din el-scooter. Känner du nu att du fortfarande har frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst som gladeligen hjälper dig få klarhet i dina funderingar innan köpet. El-scootern är det smidigaste alternativet för transport i en stad eftersom du lätt kan bära med dig den från hemmet till din destination utan att känna oro för att den riskerar att bli stulen. Dessutom behöver du inte köpa något bränsle utan det räcker med att ladda den över natten. Dessutom skulle nog de flesta hålla med om att det är ett skönare sätt att ta sig fram på än att gå eller cykla.