Kompisgunga

Filtrera

559 kr

1 044 kr

92
559
1044
4745

Visa endast kampanjartiklar

(1)

hörby bruk

(1)

nordic play

(1)

plus

(1)

Gunga

(27)

Gungställning

(28)

Trapets

(4)

Kompisgunga

(3)

Repstege

(1)

Klättergrepp

(1)

Tvillinggunga

(1)

Hängstolsgunga

(1)

Gungbräda

(1)

Plast

(1)

Stål

(1)

Sortera

3 Produkter

Nätrundgunga Nordic Play

Nätrundgunga Nordic Play

559 kr 899:-

38%

Just nu!

Fågelbogunga PLUS

Fågelbogunga PLUS

1 044 kr1 099:-

Leveranstid 2-3 veckor

Kompisgunga Hörby Bruk Blå

Kompisgunga Hörby Bruk Blå

690 kr 795:-

Åter i lager 2020-09-24

Du har sett alla 3 produkter

Kompisgungan är precis som det låter – en gunga för kompisar. Tillsammans kan man ta fart och svinga fram och tillbaka eller bara ligga på rygg och titta upp mot himlen, prata och utbyta hemligheter. Den runda gungan har en tendens att bli en plats att samlas vid, och passar alla åldrar. Flera av våra modeller har justerbara rep vilket gör att höjden kan anpassas till både stora och små. För den som föredrar ensamlek ger gungan gott om utrymme att breda ut sig, luta sig tillbaka eller gunga både snabbt och högt på egen hand.

Vad är en kompisgunga?

En kompisgunga, även kallad fågelbogunga eller rundgunga, är en gungmodell som blivit mycket populär på senare år. Den är rund till formen och rymmer flera barn som kan gunga samtidigt. Modellen är även lämplig för rörelsehindrade personer. Online hos oss hittar du billiga kompisgungor i olika storlekar och utföranden.

Hur fungerar en kompisgunga?

Kompisgungan kan användas av både ett eller flera barn samtidigt. För att gunga tillsammans krävs samarbete, och aktiviteten är ett bra sätt att utveckla barns balans och motorik. Man kan även ligga på mage, rygg eller sitta i kompisgungan. Vi vågar lova att den här gungan snabbt kommer att bli en naturlig samlingsplats för både stora och små.