Klätterställning & klätternät

Filtrera

169kr
53695kr
169
169
53695
53695

axi

(1)

hy-land

(16)

hörby bruk

(3)

jabo

(6)

jungle gym

(4)

palmako

(7)

plus

(10)

step2

(2)

Klätterrep

(4)

Klätterställning

(14)

Inkl virke

(11)

Lektorn

(7)

Lekställning

(9)

Klätterstege

(1)

Gungställning

(1)

Tillbehör

(1)

Endast snabbleverans

(9)

Sortera

49 Produkter

Lekställning Step2 Skyward Summit

Leveranstid 2-3 veckor

Klättervägg Axi A030.176.00

Leveranstid 2-3 veckor

Lekställning Step2 Clubhousee Climber

Leveranstid 2-3 veckor

Gungställning Palmako Jesper

Leveranstid 4-6 veckor

Vanliga frågor

Är klätterställning & klätternät säkra att använda?
Vilken nytta har barn av klätterställningar & klätternät?
För vilka åldrar lämpar sig klätterställningar & klätternät?
Du har sett 36 av 49 produkter
1 av 2

De flesta föräldrar känner idag igen sig i problemet med att barnen spenderar för mycket tid inomhus framför olika skärmar. För många föräldrar har det därför blivit en kamp att få sina barn till mer rörelse och aktivitet. Ett utmärkt sätt att göra detta är med en klätterställning. Dessa kommer i många olika former för att passa dina barn och din tomt. Det är ett roligt och relativt billigt sätt att göra dina barn och din familj mer aktiv och hälsosam. Du kan enkelt köpa lekställning online till bra priser och vi ska här snabbt gå igenom vad du behöver tänka på när du köper din klätterställning.

Att välja klätterställning

Det finns idag ett väldigt stort utbud av klätterställningar, och det kan därför vara svårt att välja rätt. Det första du vill tänka på är givetvis säkerheten. De flesta lekställningar för barn har haft barnens säkerhet i tanke när de designades. Men det kan vara värt att undersöka de specifika säkerhetsdetaljerna. För det andra, klätterställningen du köper måste passa din tomt. Tänk noga på både hur stor klätterställningen är, och hur den är utformad för att hitta den som passar din tomt bäst. Till sist, eftersom de olika klätterställningarna kan vara roliga på olika vis är det en bra idé att ta reda på att din ställning har rätt egenskaper för dina barn.

För barnens skull

Det är viktigare än någonsin att hitta någonting som lockar barnen till fysisk aktivitet utomhus. En klätterställning är ett sätt att göra detta som är relativt billigt och enkelt. Du kan hitta billiga klätterställningar online. Allt du behöver göra är att beställa en, och sedan montera den på din tomt. Få metoder är så effektiva för att locka ut barn från TV-skärmarna.