Sandlåda

Filtrera

269 kr

3 295 kr

269
269
3295
3295

axi

(1)

hörby bruk

(2)

jabo

(5)

nordic play

(11)

step2

(4)

Med skydd

(14)

Utan skydd

(4)

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

23 Produkter

Sandlåda Hörby Bruk 210

Sandlåda Hörby Bruk 210

1 795 krRek.1 895:-
Sandlåda Jabo med Bänk

Sandlåda Jabo med Bänk

1 500 krRek.1 579:-

Leveranstid 2-3 veckor

Sandlåda Jabo Rosa/Grön

Sandlåda Jabo Rosa/Grön

1 325 krRek.1 395:-
Sandlåda Jabo med Lock Trävit 120x120 cm

Leveranstid 2-3 veckor

Sandlåda Step2 Splash & Scoop Bay

Leveranstid 2-3 veckor

Sandlåda Step2 Crabbie

Leveranstid 2-3 veckor

Sandlåda Axi Ella inkl. Bänk

Leveranstid 2-3 veckor

Sandlåda Step2 Summertime Play Center

Leveranstid 2-3 veckor

Sandlåda Step2 Play & Store

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett alla 23 produkter

Sandlådan har länge varit ett populärt tillskott i trädgården för bland annat barnfamiljer. Med tillgång till en billig sandlåda blir barnen garanterat aktiverade och deras fantasi utmanad. Kanske kan ni roa er tillsammans och bygga torn eller leka bagare med de olika tillbehör som finns att köpa till. Hos oss finner du sandlådor i ett flertal olika storlekar, färger och utförande. Dels har vi traditionella sandlådor i trä, med eller utan sittbänk, men även modeller av tålig plast. Det kan också vara smart att investera i ett separat lock för att på så vis minska risken för ovälkomna föremål bland sand och leksaker.

Ett stort urval av modeller

Om du som vuxen önskar tillbringa tid med barnen i sandlådan kan det vara smart att investera i en modell med integrerad sittplats och ryggstöd. När leken är avklarad för dagen fälls sedan ryggstöd och bänk ner och fungerar på så vis som lock för sandlådan. Hos oss hittar du även färgglada modeller tillverkade av hållbar plast, vissa med tillhörande säten, andra inte. Det finns även lekstationer på ben för lek med såväl sand som vatten. Baka sandkakor med dina barn eller vila på en närliggande bänk medan dem håller sig sysselsatta i timtal. Lek med sand är dessutom ett billigt nöje, utan några dolda avgifter och passar för såväl riktigt små barn som lite större. Sandlådan har varit ett populärt inslag i svenska trädgårdar under många år och lär med stor sannolikhet vara det i framtiden också.

Utomhuslek för alla åldrar

Hos bygghemma.se kan du köpa sandlåda för ett bra pris. Här hittar du en rad olika modeller. Något som garanterar att du finner det som passar just dig. Oavsett om du har riktigt små barn eller kanske lite större är en sandlåda ofta ett populärt tillskott i trädgården. Har du frågor eller funderingar rörande våra olika modeller hjälper vi dig mer än gärna.