Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Hoppborg - Rolig utomhuslek för barn

Vattenpark H20GO Splash Turbo Water Zone 420x320x260

Vattenpark H20GO Splash Turbo Water Zone 420x320x260

8 763 kr9 383 kr

Sänkt pris!

Spara 620 kr

Du har sett alla 1 produkter

Vanliga frågor om

Hur fungerar en hoppborg för barn?
Finns hoppborg för barn med vattenlek?
Finns det hoppborg för olika åldrar?

Om det är dags för ett underhållande födelsedagskalas eller om du bara vill ge barnen något utöver det vanliga att njuta av kan det vara roligt att investera i en billig hoppborg. En hoppborg är rolig för både stora och små och förvandlar omgående en tråkig gräsmatta till ett fantastiskt äventyrsland. Hos oss på bygghemma.se finner du därför flera olika hoppborgar, alla av olika storlek och av varierande design. Vi har såväl traditionella borgar som låter barnen hoppa så högt som möjligt, som hoppborgar inriktade mot vattenlek. Med respektive hoppborg följer dessutom en förvaringsväska, på så vis kan produkten packas upp och ner efter behov.

Hoppborg för underhållande dagar och högtider

Våra hoppborgar är tillverkade av hållbara material som lätt står emot hårdhänt lek. Produkterna är dessutom godkända enligt rådande direktiv och säkra för era barn att använda. Det finns olika hoppborgar att välja mellan, beroende på ditt barns ålder och vikt, så det är viktigt att ni läser igenom beskrivningen för varje enskild produkt ordentligt. På så vis kommer ni få ut så mycket som möjligt från den hoppborg ni bestämmer er för. Det du behöver för att säkra hoppborgen och ta den i bruk ingår vanligtvis i köpet. Detta är en produkt som verkligen inspirerar till rörelse , skratt och lek. När den inte är uppblåst tar hoppborgen väldigt lite plats.

Underhållning till lågpris med hoppborg till barn

Om du funderar på att köpa hoppborg är det hos oss på bygghemma.se du skall göra det. Dina barn kommer spendera flera spännande timmar i trädgården och du kommer ha underhållningen redo för kommande födelsedagskalas och högtider. Om du har frågor angående hoppborgarnas storlek, vikt och liknande går det alldeles utmärkt att ta kontakt med vår duktiga kundtjänst så hjälper de dig.