Studsmatta

Filtrera

1 199 kr

9 988 kr

1199
1199
9988
9988

salta

(10)

trekkrunner

(1)

Studsmatta

(6)

Kantskydd

(3)

Säkerhetsnät

(2)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

Att hoppa studsmatta är något som kan glädja hela familjen, såväl stora som små. Det är dessutom en väldigt bra form av träning som leder till en mindre stillasittande vardag och minskar stress. Hos Bygghemma hittar du flera olika modeller i olika prisklasser och storlekar, här finns något för alla. Genom att beställa en studsmatta online från bygghemma.se kan du se fram emot en hopp-upplevelse att minnas.

Hur ser jag till att det är säkert att hoppa studsmatta?

Med ett säkerhetsnät på din studsmatta blir risken att någon ska ramla av minimal. Välj en av Bygghemmas studsmattor som kommer med nät eller köp ett separat. Hos oss kan du även köpa till stormankare så att du kan förankra din studsmatta i marken. Då kan den inte blåsa bort och orsaka skador. Vi rekommenderar att ni hoppar max två åt gången och inte överskrider maxvikten, dessa angivelser finns just av säkerhetsskäl. Det är också viktigt att mindre barn vistas ensamma på studsmattan men under uppsikt av en vuxen.

Vad kan jag tänka på i valet av studsmatta?

Välj en hållbar studsmatta av hög kvalitet, så håller den desto längre. Bygghemma har studsmattor med stabila ramar och rejäla kantskydd som tål väder och vind. Tänk också på hur mycket utrymme studsmattan får ta upp i trädgården, hos oss finns både mindre och större varianter. Om studsmattan endast är till för mindre barn kanske en “junior” duger gott och väl. Den som vill ha en mer diskret studsmatta kan välja en av våra nedgrävda sådana som hamnar i markhöjd.