Trädgårdsredskap till barn

Filtrera

255 kr

1 925 kr

255
255
1925
1925

hörby bruk

(3)

sunny

(1)

Sortera

4 Produkter

Strandvagn Sunny Billy
Blå
Röd

Strandvagn Sunny Billy

fr.1 925 kr

Leveranstid 2-3 veckor

Barnskottkärra Hörby Bruk Ekeby Happy

Barnskottkärra Hörby Bruk Ekeby Happy

269 kr 299:-

Leveranstid 2-4 veckor

Barnskottkärra Hörby Bruk Ekeby Funny

Barnskottkärra Hörby Bruk Ekeby Funny

269 kr 299:-

Leveranstid 2-4 veckor

Barnskottkärra Hörby Bruk Ekeby Poppy

Barnskottkärra Hörby Bruk Ekeby Poppy

255 kr 299:-

Åter i lager 2020-09-24

Du har sett alla 4 produkter

Barnen vill gärna hjälpa till i trädgården. Extra roligt blir det förstås om de har egna trädgårdsredskap att arbeta med. Beställ online hos oss, och låt barnen vara med utomhus och fixa rabatterna.

Vilka trädgårdsredskap passar för barn?

Det roligaste är om det känns som riktiga redskap. Spadar i billig plast som går sönder direkt är inget roligt när man ska gräva i jorden, utan det får gärna vara rejäla redskap, fast kanske lite mindre. Barnen älskar när de får vara med på riktigt, och med lite övervakning och guidning kan de både räfsa löv, plantera blomsterlökar och vattna växter.

Är det lätt att hitta små trädgårdsredskap för barnen?

Små krattor och spadar hittar man lätt. Barn kan använda de minsta varianterna av redskapen för vuxna. En mindre vattenkanna är perfekt att bära runt när man ska vattna i trädgården. Inte för liten, så att man får fylla på i kranen hela tiden, och inte för stor så att den blir tung att bära för barnet. Lagom är alltid bäst, och roligast.

Finns det skottkärror i mindre modeller?

Ja, faktiskt. Det finns miniatyrskottkärror av olika fabrikat, och man kan välja mellan olika färger. Även dessa är gedigna, i lackad metall, så det känns som en riktig skottkärra som man kör löv och kvistar i. Den är bara mindre. Konsten är många gånger att få bort barnen från datorer och telefoner, så att de är med oss utomhus. Köp trädgårdsredskapen billigt och smidigt online hos oss på bygghemma.se.