Drönare

Filtrera

229 kr

17 999 kr

229
229
17999
17999

feilun

(1)

gear2play

(2)

gear4play

(2)

silverlit

(1)

yuneec

(2)

Endast snabbleverans

(6)

Sortera

8 Produkter

Du har sett alla 8 produkter

Att flyga drönare är en sällsynt rolig och fartfylld hobby, som attraherar allt fler människor – både stora och små. Drönare är ofta utrustade med en mängd olika spännande funktioner som lockar till äventyr och lek.

Vad är egentligen en drönare?

En drönare är helt enkelt en obemannad flygfarkost. De kan vara alltifrån några centimeter små, till stora som flygplan. De mindre varianterna är populära för hobbyflygning och styrs oftast via en fjärrkontroll. Här hos oss på Bygghemma hittar du flera enkla, roliga och billiga drönare, tillgängliga att köpa online.

Får man filma och ta bilder med sin drönare?

Ja, det är numera lagligt att fota och filma med hjälp av drönare, och det kräver heller inte något särskilt tillstånd. Man får dock inte kränka människors integritet eller sprida sina flygfoton hur som helst.

Vad finns det för regler kring drönarflygning?

Det finns flera viktiga regler att hålla koll på för den som vill flyga drönare. Bland annat finns det bestämmelser som reglerar var och hur högt man får flyga. Man måste till exempel alltid flyga inom synhåll, och det finns vissa områden som man inte får flyga över utan särskilt tillstånd. På Transportstyrelsens hemsida kan man läsa sig till exakt vad som gäller.