Radiostyrd bil | En fartfylld aktivitet

Filtrera

89 kr

7 837 kr

89
89
7837
7837

Visa endast kampanjartiklar

(36)

gear2play

(1)

gear4play

(5)

hpi racing

(18)

new bright

(8)

silverlit

(10)

taiyo

(12)

techtoys

(2)

Endast snabbleverans

(56)

Sortera

56 Produkter

Radiostyrd Bil New Bright Dash Cam

Radiostyrd Bil New Bright Dash Cam

949 kr1 199:-

21%

tom 31/8

Du har sett 36 av 56 produkter
1 av 2

En radiostyrd bil garanterar en fartfylld körupplevelse och kan glädja även den yngsta föraren. Upptäck Bygghemmas sortiment av radiostyrda bilar på nätet. Här finns bilar i olika utföranden och utseenden. Klicka hem din favoritmodell och gör tricks, anordna tävlingar och ta del av andra roliga funktioner.

Hur stor är en radiostyrd bil?

Bygghemmas radiostyrda bilar varierar i storlek. I produktbeskrivningen kan du se hur stor bilen är, och oftast även vilken skala den är i. En radiostyrd bil i skala 1:10 är till exempel en tiondel så stor som en bil i naturlig storlek.

Var kan man köra en radiostyrd bil?

Var man kan köra sin radiostyrda bil varierar, se produktbeskrivningen för detaljer om just din modell. Hos oss hittar du till exempel bilar som kan köras på släta underlag inom- och utomhus, varianter som endast bör användas inomhus och bilar som tål även tuffare terräng.

Kan man köra flera stycken samtidigt?

Ibland kanske man vill racea mot sina vänner för att se vem som kör snabbast. Är ni då flera som kör på samma låga frekvens kan bilarna störas så att ni istället styr varandras. Lösningen är Bygghemmas radiostyrda bilar med 2,4 GHz frekvens som tillåter att ni kör flera samtidigt, ibland så många som 10 stycken.