Sportredskap & sportutrustning

Pris
120
120
1 200
1 200
Varumärke
Typ

Hockeyutrustning | Träna hockey hemma

Om du spelar hockey och vill utvecklas, så vill du nog kunna ta chansen att öva så mycket som möjligt. Och det finns ingen anledning att låta sig begränsas av de bokade istiderna med laget, när allt som egentligen behövs är en klubba och puck. Med en hockeypuck av rätta materialet, kan du bara gå ut på trottoaren och dribbla.

Läs mer...
Visar 4 av 4 produkter
Sida 1 / 1
Taktiktavla Pure 2Improve Ishockey
pure2improve.png
308 kr
312 kr
Levereras inom 2-3 veckor
Gå till produkt
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-3 veckor
Gå till produkt
Tillfälligt slut: 2020-07-25
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Var kan man spela med hockeyutrustningen?

Med hockeyutrustningen som du kan köpa online till billig peng hos oss på Bygghemma kan du faktiskt spela med kompisarna både utomhus och inomhus. Fyra klubbor, två mål, puck och hockeyboll följer med.

Kan jag träna själv med hockeyutrustningen?

Ingen att teka med? Öva på passar och mottagningar med hjälp av övningstriangeln med 65 cm långa sidor. Materialet gör att pucken studsar tillbaka och det blir en extra träning i snabba mottagningar som kommer att sitta fint när det väl är matchdags.

Vad finns det för utrustning till hockeytränaren?

När du är tränare i hockey kan du behöva gå igenom taktik med laget. Med hjälp av en taktiktavla och magneter i olika färger kan du flytta runt spelare som pjäser på en spelbräda. Planera sedan lineups och taktik eller för statistik med whiteboardpennan som följer med köpet tillsammans med magneter.