SUP & paddleboard | Ta en tur på brädan

Filtrera

bestway

(1)

Sortera

1 Produkt

Paddleboard Bestway Hydro-Force 305x84x15 cm

Paddleboard Bestway Hydro-Force 305x84x15 cm

5 216 kr5 490:-

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett alla 1 produkter

Intresset för att paddla SUP (stand up paddleboard) har ökat enormt mycket de senaste åren och det verkar inte vara en trend som kommer avta. Den som provat och fastnat för sporten kan bli sugen på att köpa en egen SUP för att smidigt kunna paddla oftare. Köp en SUP eller paddleboard billigt online här.

Vad ska man tänka på vid valet av SUP?

Det första man bör tänka på är vad paddleboarden ska användas till. En smalare modell passar för lugnare vatten medan en bredare modell ger bättre stabilitet vilket passar bra i havet. En bredare, kortare bräda som är rundad är mer lättmanövrerad. Men ska brädan användas till s.k. touring och få upp högre farter är en smalare, mer spetsig form i fören att rekommendera. Även i högre vågor är en spetsigare för en fördel. För till exempel yoga är det bättre med en mer rundad, kortare och bredare bräda och det finns särskilda yogabrädor.

Hur ofta och var ska brädan användas?

En uppblåsbar bräda är smidigare att ta med sig till nya platser men om man ofta befinner sig på samma plats är en hård bräda att rekommendera.

Vilken storlek ska brädan ha?

Ta med hela familjen ut på ett äventyr. Kom bara ihåg att det är bäst att använda en bräda som är anpassad efter den som ska använda den. Både att vara för lätt och att vara för tung gör att brädan inte fungerar optimalt. Kolla därför alltid vilken vikt brädan är gjord för.