Våtdräkt & torrdräkt | En god investering

Filtrera

280 kr

5 695 kr

280
280
5695
5695

body glove

(2)

crewsaver

(5)

Endast snabbleverans

(7)

Sortera

7 Produkter

Du har sett alla 7 produkter

För dig som älskar att spendera tid i vattnet även under de kallaste månaderna är det värt att göra en investering i en våtdräkt eller en torrdräkt. Du kan använda dessa vid en rad olika aktiviteter som dykning, snorkling, paddling och vindsurfing. Det är en speciellt bra investering för det svenska klimatet. Du kan enkelt köpa våtdräkt online till en bra kvalitet från oss på Bygghemma och alltid till ett billigt pris, med snabb leverans.

Vad är skillnaden mellan våtdräkt & torrdräkt?

Den stora skillnaden mellan en våtdräkt och en torrdräkt är ett en torrdräkt är helt torr, medan en våtdräkt släpper in lite vatten. Våtdräkten släpper in en lite mindre mängd av vatten vilket värms upp av din egna kroppsvärme tack vare neoprenmaterialet. Trots att den släpper in vatten kan den användas under väldigt kalla dagar. En torrdräkt släpper inte in något vatten och den är skapad av helt vattentätt material, och den har neoprenmuddar runt både hals, handled och fotled, vilket håller dig torr.

Hur väljer jag rätt modell för mig?

När det gäller att välja rätt våtdräkt eller torrdräkt för dig är det viktigt att du väljer rätt. Det finns en del saker att tänka på. Hur tjock vill du att dräkten ska vara? Hur mycket rörlighet behöver du i dräkten? I vilket klimat har du planerat att använda din våtdräkt eller torrdräkt? För dig som dyker krävs det ofta ett tjockare material, men planerar du en triathlon är det en tunnare dräkt som du vill ha.