Necessär & resenecessär

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Alla dessa småsaker som man jämt måste leta efter i handväskan. Så skönt att alltid ha grejerna samlade och dessutom i en riktigt snygg necessär. Våra resenecessärer på Bygghemma är både funktionella och dekorativa, så packa väskan med stil redan idag.

Vad ryms i en necessär?

Våra necessärer som du hittar billigt online på Bygghemma är vanligtvis mellan 19 och 30 cm långa och 9 till 19 cm breda. Det gör att necessärerna går att fylla med tandborsten och kammen utan problem. Och det finns även gott om plats till sminket och några hygienartiklar.

Finns det flera färger och mönster att välja på?

Det brukar finnas flera olika mönster och färgställningar beroende på säsong. Hos oss på Bygghemma hittar du dessutom necessärer med matchande ryggsäck eller shoppingväska. Det ger en fin och stilenlig känsla, med sammetslena material som ofta är mönstrade med något från växtriket. En snygg necessär kan också bli en uppskattad present.

Kan man tvätta necessären?

Våra necessärer är för mesta gjorda i bomullssammet, eller fuskpäls, och det går utmärkt att tvätta dem i skontvätt på 30 grader. Torktumla inte necessären utan ställ den i torkskåpet eller låt den självtorka. Det går att försiktigt stryka den också, om den behöver slätas ut.