Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
0
0 kr

Ryggsäck & väskor

Pris
159
159
1 069
1 069
Varumärke
Leveranstid

Sportväska

Om du idrottar ofta är en sportväska någonting som verkligen kommer till nytta, men den här typen av väska kan även komma till användning vid flera andra tillfällen. Övernattningar genom jobbet eller kortare resor på fritiden blir till exempel lättare att packa till om man har en smart sportväska med många olika fack. På vissa jobb kan det även vara nödvändigt att ta med sig en del utrustning och då är en mindre väska som är lätt att slänga över axeln perfekt att använda. Att köpa från den här kategorin passar dig som letar efter prisvärda och praktiska sportväskor online.

Läs mer...
Visar 4 av 4 produkter
Sida 1 / 1
Sportbag Svart
20%
tom 31/10
Kampanj
briv_logo_black.jpg
159 kr
199 kr
Levereras inom 2-3 vardagar
Gå till produkt
Väska Grundéns 70
grundens.png
1 069 kr
1 124 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 3-5 vardagar
Gå till produkt
Väska ProJob 9029
projoblogo.jpg
549 kr
574 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Smarta funktioner och lösningar

En smart sportväska bör ha funktioner som gör att den passar till den aktivitet som den ska användas mest till. Ska den främst användas för att bära träningskläder i kan det kanske vara smart om den har många olika fack. Ett separat fack för skorna som även är ventilerat kan till exempel vara en praktisk detalj. Ska väskan användas till badkläder eller vara någonstans där det ofta är vått kan det vara bra att välja en vattentät variant. Är det främst till arbetsutrustning den ska användas är det viktigt att välja en tålig och stabil väska som tål en del påfrestningar. Det är alltid bra om väskan har en avtagbar rem eftersom man då kan ta bort den när väskan transporteras, för då riskerar man inte att den fastnar i något och går sönder.

Hitta rätt väska för dig

När det är dags att köpa sportväskor är det alltså dina behov och hur du kommer att använda den som bestämmer vilken modell du bör välja. I den här kategorin hittar du olika modeller som har valts ut för sina praktiska funktioner och smarta design. På Bygghemma hittar du alltid produkter som är prisvärda, håller hög kvalitet och som underlättar i vardagen.